Dejlige store patter hvad tænder mænd på i sengen

Men nu har Womens Health talt med en række mænd, der alle afslører de ting, de ikke tør spørge om i sengen. Vil du vide, hvad elsker at få et blowjob. Men det er langt fra alle, der tør spørge efter et, da det måske kan virke nedladende eller egoistisk at efterspørge noget, der kun er dejligt for modtageren. Der er et utal af bøger om hvordan man tilfredsstiller kvinden, og at der er fokus på kvindens nydelse, kan jeg i sagens natur ikke klage over, men hvad med manden? Er mænd simpelthen så simple og nemme at tilfredsstille at der ikke er behov for at vi kvinder sætter os mere ind i det og bliver “dygtigere”? "En selvsikker pige ved godt, hvad hun vil have, netop fordi hun er bevidst om sig selv. Hun VED, at hun er god i sengen. Men hun ved også, hvad manden vil have - og hun er ikke bange for at give ham det," forklarer Maj. Kig efter: Tjek hendes kropssprog og påklædning. Læg især mærke til den måde, hun danser csbulgaria.eu fehlt: dejlige.

Videos

Sådan bliver du bedre til det med kvinder - Jakob Olrik - csbulgaria.eu Der er et utal af bøger om hvordan man tilfredsstiller kvinden, og at der er fokus på kvindens nydelse, kan jeg i sagens natur ikke klage over, men hvad med manden? Er mænd simpelthen så simple og nemme at tilfredsstille at der ikke er behov for at vi kvinder sætter os mere ind i det og bliver “dygtigere”? Men nu har Womens Health talt med en række mænd, der alle afslører de ting, de ikke tør spørge om i sengen. Vil du vide, hvad elsker at få et blowjob. Men det er langt fra alle, der tør spørge efter et, da det måske kan virke nedladende eller egoistisk at efterspørge noget, der kun er dejligt for modtageren. "En selvsikker pige ved godt, hvad hun vil have, netop fordi hun er bevidst om sig selv. Hun VED, at hun er god i sengen. Men hun ved også, hvad manden vil have - og hun er ikke bange for at give ham det," forklarer Maj. Kig efter: Tjek hendes kropssprog og påklædning. Læg især mærke til den måde, hun danser csbulgaria.eu fehlt: dejlige.

Dejlige store patter hvad tænder mænd på i sengen - fregner

Beklager, drenge - men bacon og lignende former for stegt kød er altså et no-go før sex. Generelt er tanken om at dele de inderste sexfantasier med sin partner være grænseoverskridende for alle. Jo langsommere, jo bedre.

0 comments

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *